MALATYA / YAZIHAN - Fethiye İlkokulu

4227532018
4227532018
Adres
FETHİYE MAH. KAYISI SK. FETHIYE ILKOKULUVE ORTAOKULU BLOK NO 1 YAZIHAN / MALATYA
Vizyon
Ülke düzeyinde;eğitimde bir adım önce,bir adım önde olmak. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul oluşturmak. Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. Geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
Misyon
Fethiye İlkokulunun misyonu; öğrencilerimize ve okul çevresine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım MOTAŞ otobüsleri ile yapılmaktadır. Ayrıca öğretmenler için servis mevcuttur.
Öğretmen ve öğrenci servisleri
-Fethiye Mahallesi YAZIHAN